www.kafaalfalahusj9.edu.my

You are here:
E-mail Cetak PDF

Sukan KAFA Integrasi masjid Al-Falah telah berlangsung pada 17 Julai 2011 bertempat di Sekolah Agama Menengah Bestari USJ 5. Sukan ini telah dirasmikan oleh Ustaz Mohd Nizam Bin Haji Diran, Penyelia KAFA Negeri Selangor. Pelbagai aktiviti yang dijalankan untuk pelajar, guru dan ibubapa.

PROGRAM : SUKAN TAHUNAN KAFA INTEGRASI MASJID AL-FALAH USJ 9 Sukan KAFA Integrasi masjid Al-Falah telah berlangsung pada 17 Julai 2011 bertempat di Sekolah Agama Menengah Bestari USJ 5. Sukan ini telah dirasmikan oleh Ustaz Mohd Nizam Bin Haji Diran, Penyelia KAFA Negeri Selangor.

Pelbagai aktiviti yang dijalankan untuk pelajar, guru dan ibubapa. Terdapat juga cabutan bertuah berupa basikal dan juga hamper untuk dimenangi. Disini, kami merakamkan jutaan terima kasih kepada penyumbang yang telah memberi sumbangan untuk menjayakan sukan ini.

Rumah Merah yang telah menjuarai keseluruhan rumah sukan

Rumah Biru yang mendapat Naib Johan keseluruhan

Rumah Hijau tempat ketiga

Rumah Kuning tempat keempat Keseluruhan